Ponudba

Naša ponudba

Ponujamo vam aktivne počitnice za vse ljubitelje pohodništva, teka in kolesarjenja.

Smo aktivna družina ki rada hodi v hribe, tečemo in kolesarimo po čudovitih stezicah Krasa in okolice. 

Naša želja je da svetu predstavimo vse lokalne lepote, ponudimo veliko naravnih in kulturnih znamenitosti ki so v okolici, le 20 km oddaljene od naših apartmajev; Škocjanska in Postojnska jama, Lipica, Mitski park Rodik, Nanos, Vremščica ... Ponujamo aktivne počitnice za vse ljubitelje pohodništva, teka in kolesarjenja. 

Povezujemo ponudbo lokalnih dobrot in vam jih ponujamo direktno iz njive na mizo. 

Povezujemo se tudi s sorodnimi ponudniki doma in po svetu, spremljamo novosti na področju ekološkega načina življenja, izmenjujemo si izkušnje in razvijamo programe ozaveščenega in zdravega kmečkega turizma.


Tek in pohodništvo

Na voljo je veliko pohodniških poti, trail stezic in planinskih poti (Nanos, Vremščica, Slivnica, Slavnik...)

Kolesarjenje

Veliko označenih kolesarskih poti v senci bukovih ali borovih gozdov, primernih tako za otroke in rekreativce, pa vse do pravih kolesarskih zagrizencev in profesionalnih športnikov. Ponujamo kolesarske izlete po okolici z certificiranim vodičem, potrebna je predhodna rezervacija, min. število 4 prijavljeni za izvedbo izleta. 


Kulinarika

Kras in Vipavska dolina sta znana po dobri hrani in še boljši kapljici. Vseh dobrih domačih gostiln in vinskih cest v času bivanja pri nas zagotovo ne boste mogli preizkusiti.


Sprostitev

V senci starih orehov na travniku pred apartmaji se lahko raztegnete na ležalnikih, ali enostavno počivate ob mizah. Na žaru si lahko pripravite okusen obrok ter se v miru sproščate na svežem zraku. Ponujamo vam tudi razvajanje v finski savni.

Zimske radosti

Ker smo na 700 metrov nadmorske višine, nas pozimi velikokrat pobeli sneg. Sicer ne več v takih količinah kakor nekoč, ko ga je zapadlo tudi po meter ali dva, a za drsanje, sankanje, vožnjo z bobom, izdelavo snežakov in kepanje, so takrat pogoji idealni. Pašniki pa se v tem obdobju spremenijo v čudovite terene za zimske radosti.

Nazaj na vrh