Predstavitev

O nas

Sredi neokrnjene narave, na koncu vasi Laže se nahaja GUESTHOUSE Idila pod Nanosom.

Sredi neokrnjene narave, na koncu vasi Laže se nahaja GUESTHOUSE Idila pod Nanosom, le 2 km od Nanosa in 3 km do Senožeč. Apartmajska hiša stoji v dolini s katere je odprt pogled na Vremščico z ene in Nanos z druge strani. V bližini je veliko naravnih in kulturnih znamenitosti, Škocjanska in Postojnska jama, Lipica, Mitski park Rodik...

Prav tu, v našem malem koščku raja si je naša družina uresničila svoje sanje in ustvarila svoj dom. Dolga leta smo potovali s avtodomom in sanjarili da bi enkrat lahko, nekje v neokrnjeni naravi našli svojo idilo, končno nam je uspelo v Lažah in zdaj jo z veseljem z vami delimo. Ponujamo vam brezskrbno sprostitev od vsakdanjega stresa na mirni lokaciji kjer dobesedno ''slišiš tišino''.


Zelo uživamo v delu s turisti

Živimo mirno in zadovoljno, pridelujemo sadje in zelenjavo, delamo slastne mafine, pečemo domači kruh, pijemo sosedovo mleko, ponujamo domača jajca in med, vrhunsko vino in oljčno olje, spremljamo novosti na področju eko oskrbe, si izmenjujemo izkušnje in razvijamo programe osveščenega in zdravega kmečkega turizma. 

Zelo uživamo v delu s turisti, ki nas pridno obiskujejo. Lepo je spoznati različne ljudi in narodnosti, ponosni smo da se gostje med bivanjem pri nas dobro počutijo. Pomagamo pri planih in rezervacijah za vse aktivnosti v okolici. Na skoraj 700 metrih nadmorske višine poleti lahko uživate v mirnem in svežem zelenem okolju, pozimi pa v snežnih radostih. Privoščite si zaslužen oddih in počitek v naših lepo urejenih apartmajih, v čudovitem Kraškem okolišu.


Nazaj na vrh